Vanbreda Mediùs: autoverzekeringen voor elke situatie

Autoverzekeringen

Wilt u een betrouwbare verzekering voor uw bedrijfs- of particuliere wagen? Kiest u voor een omnium, of liever voor een andere formule? Wilt u, als dat nodig is, een vervangwagen? En wat bij glasbreuk? Kom eens praten met de specialisten van Vanbreda Mediùs: uw persoonlijk aanspreekpunt overloopt samen met u de mogelijkheden. Op basis van uw specifieke woon- en/of werksituatie doen wij een voorstel. Akkoord? Dan is de polis zo geregeld.

Relatiebeheerder

Bij Vanbreda Mediùs bent u zeker van een persoonlijk aanspreekpunt: een dossier-, relatie- of schadebeheerder die u meteen helpt, op basis van zijn grondige kennis over uw situatie en verzekeringspakket.

Gerenommeerde partners

Wij bieden u de betrouwbaarste en meest evenwichtige verzekeringenpakketen aan. Waarom wij zo zeker daarvan zijn? Omdat wij alleen met gerenommeerde partners werken: AG Insurance, AXA, Vivium, Baloise, Ethias en Allianz, om er maar enkele te noemen. Maar uiteraard vertrekken wij altijd van de klant: wat de beste oplossing voor u is. Niet toevallig staat bij Vanbreda Mediùs een accent op de ‘u’.