Vanbreda Mediùs: uw verzekeringsmakelaar in Antwerpen

Uw verzekeringen

Leven zonder zorgen: wie wil die zekerheid niet? De beste garantie is een verzekeringspakket op maat. En laat dat nu de specialiteit van Vanbreda Mediùs zijn. Flexibiliteit, klantgerichtheid, en de beste prijs-kwaliteitverhouding zijn de handelsmerken van ons kantoor. Altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek, of een overzicht van onze verzekeringsproducten.

De beste partner

Zoekt u een betrouwbare levens- of hospitalisatieverzekering? Een autoverzekering die uw risico’s honderd procent dekt? Een pensioenspaarplan zonder kleine lettertjes? Een geruststellende brandverzekering, of een polis die uw hele gezin beschermt? Wij werken een gedetailleerd voorstel uit. Onze veertig medewerkers staan voor u klaar!

Onze producten

U krijgt van ons alleen de beste verzekeringsproducten. Daarom werken wij met gerenommeerde partners als AG Insurance, Allianz, DKV,Ethias, Touring, Europ Assistance, AXA, Vivium, en Baloise Verzekeringen, AIG , NN. Op onze website vindt u het volledige overzicht. Omdat wij een onafhankelijk verzekeringskantoor zijn, bieden wij u het beste pakket aan. Tot binnenkort?