Vanbreda Mediùs: het verzekeringskantoor voor u

Kwaliteitsverzekeringen

Vanbreda Mediùs is een 40 koppig verzekeringskantoor in Antwerpen. Wij garanderen u de beste voorwaarden, en een pakket dat honderd procent is afgestemd op uw specifieke woon- of werksituatie. Daarnaast bent u hier zeker van een heel persoonlijke service, en een optimale keuzebegeleiding in risicobeheeroplossingen. Niet toevallig staat bij Vanbreda Mediùs een accent op de ‘u’. Een tevreden klant is onze belangrijkste drijfveer.

Specialisten

Wij staan klaar voor bedrijven, zelfstandigen, vrije beroepen, en particulieren. Onze specialisten volgen uw dossier heel persoonlijk en actief op, en houden u op de hoogte van wijzigingen of aanpassingen. Ze zijn ook aanwezig bij expertises, en garanderen zo een vlotte schadeafhandeling. Op zoek naar zekerheid? U vindt die hier!

Efficiënte service

Efficiëntie is onze grootste troef. Bij Vanbreda Mediùs komt u meteen bij de juiste persoon terecht: uw schadebeheerder, relatiebeheerder, of dossierbeheerder. U wordt dus altijd zo snel mogelijk geholpen. Ook dat is een zekerheid die Vanbreda Mediùs zijn klanten biedt! Mail of bel ons voor een afspraak.